Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
15827
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15827,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η «ΟΒΒΑΔΙΑΣ Σ. ΝΑΜΙΑΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ» ιδρύθηκε το 2006 και αποτελεί σήμερα μία από τις κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες στον τομέα του ποινικού και ιδίως του οικονομικού ποινικού δικαίου, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, τόσο σε δικαστηριακό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο.

Η εταιρεία έχει χειριστεί με επιτυχία σημαντικές ποινικές υποθέσεις εθνικού και παγκόσμιου ενδιαφέροντος∙ τραπεζικών χρηματιστηριακών, φορολογικών, τελωνειακών αδικημάτων, αδικημάτων σχετικών με τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, το περιβάλλον, τα προσωπικά δεδομένα και τον αθλητισμό. Διαθέτει εμπειρία στη διενέργεια εσωτερικών εταιρικών ελέγχων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και σε Μ.Κ.Ο., καθώς και στο γενικότερο έλεγχο και την παρακολούθηση διατάξεων εταιρικής συμμόρφωσης.

Η εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση των μελών της ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις του εθνικού και διεθνούς νομοθετικού περιβάλλοντος, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των συμφερόντων των πελατών της, βάσει των προσωπικών τους αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων της κάθε υπόθεσης.

 

 

Διεύθυνση:
Βουκουρεστίου 16, GR-106 71 Αθήνα

Τηλ: +30 210 7239738,

Fax: +30 210 7239773

E-mail:
info@namiaslaw.gr
ovvadias.namias@namiaslaw.gr