Οι δικηγόροι
15736
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15736,page-parent,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Οι δικηγόροι

Oββαδίας Ναμίας

 

Ο Οββαδίας Σ. Ναμίας, Διαχειριστής της «ΟΒΒΑΔΙΑΣ Σ. ΝΑΜΙΑΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ», γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1993. Πραγματοποίησε τις σπουδές του στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνέχεια εκπόνησε τη διατριβή του στο Ποινικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Βόννης στην Γερμανία.

Βασίλειος Πετρόπουλος

 

Ο Βασίλειος Πετρόπουλος γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών από το 2003. Πραγματοποίησε τις σπουδές του στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνεχεία εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο Ποινικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου στην Γερμανία και στο Ποινικό Δίκαιο της Κεφαλαιαγοράς στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης στην Ελβετία.

Αγγελική Ασπρογέρακα Γρίβα

 

Η Αγγελική Ασπρογέρακα Γρίβα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1996. Πραγματοποίησε τις σπουδές τις στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνεχεία έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον Ποινικό Τομέα του Τμήματος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

5

Ελένη Τσάκαλη

 

Η Ελένη Τσάκαλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2010. Πραγματοποίησε τις σπουδές της στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνεχεία έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον Ποινικό Τομέα του Τμήματος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

6

Άννα Τσαμασφύρα

 

 Η  Άννα Τσαμασφύρα είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2014.

Πραγματοποίησε τις σπουδές της στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

2

Αγγελική Γιαννάκη

 

Η Αγγελική Γιαννάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991 και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2019. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει πραγματοποιήσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.