ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
15736
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15736,bridge-core-3.1.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΟΒΒΑΔΙΑΣ Σ. ΝΑΜΙΑΣ, MANAGING PARTNER

 

Ο Οββαδίας Σ. Ναμίας, Διαχειριστής της «ΟΒΒΑΔΙΑΣ Σ. ΝΑΜΙΑΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ», γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Πραγματοποίησε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1987) και εν συνέχεια εκπόνησε τη διατριβή του στο Ποινικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Βόννης στη Γερμανία με υποτροφία του Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας (1992).

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, PARTNER

 

Ο Βασίλειος Κ. Πετρόπουλος είναι Επίκουρος Καθηγητής Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών από το 2003 και συνεργάτης της «ΟΒΒΑΔΙΑΣ Σ. ΝΑΜΙΑΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ» από το 2010.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α. ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ-ΓΡΙΒΑ, PARTNER

 

Η Αγγελική Α. Ασπρογέρακα-Γρίβα πραγματοποίησε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνεχεία έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στον Ποινικό Τομέα της Νομικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

tsakalh

ΕΛΕΝΗ Η. ΤΣΑΚΑΛΗ, PARTNER

 

Η Ελένη Η. Τσάκαλη πραγματοποίησε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνεχεία έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στον Ποινικό Τομέα της Νομικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη Διπλωματική της Εργασία να πραγματεύεται το ζήτημα των «Υπόχρεων Προσώπων στο Νόμο για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες (ν. 3691/2008) υπό την προβληματική των Κοινωνικά Ουδέτερων Πράξεων».

nt

ΑΝΝΑ Δ. ΤΣΑΜΑΣΦΥΡΑ, SENIOR ASSOCIATE

 

Η Άννα Δ. Τσαμασφύρα πραγματοποίησε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνεχεία υπήρξε ασκούμενη στην Εισαγγελία του Εφετείου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την άσκησή της στη δικηγορική εταιρεία Οββαδίας Σ. Ναμίας, στην οποία και εξακολουθεί να εργάζεται ως δικηγόρος.

ilias_testimonial

ΗΛΙΑΣ Β. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, SENIOR ASSOCIATE

 

Ο Ηλίας Β. Σπυρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου από όπου έλαβε και το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του πάνω στο ποινικό δίκαιο και την ποινική δικονομία. Εν συνεχεία, εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή με αντικείμενο την ποινική αξιολόγηση του ιατρικού σφάλματος στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilian του Μονάχου.

eman_testimonial

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Β. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ASSOCIATE

 

Ο Εμμανουήλ Β. Αποστολάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου έλαβε και τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του πάνω στο Ποινικό Δίκαιο και την Ποινική Δικονομία.

xenos_testimonial

ΙΩΑΝΝΗΣ Χ. ΞΕΝΟΣ, ASSOCIATE

 

Ο Ιωάννης Χ. Ξένος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997 και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2022. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και προπονητής στο Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου που συμμετέχει το Τμήμα.

vasgera_testimonial

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Μ. ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ, ASSOCIATE

 

Ο Βασίλειος Μ. Γεραπετρίτης είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (αποφοίτησε πρώτος με βαθμό: «Άριστα, 9.03») και υποψήφιος κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του ίδιου πανεπιστημίου στο Ποινικό Δίκαιο και την Ποινική Δικονομία.