ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Ο Οββαδίας Σ. Ναμίας, Διαχειριστής της «ΟΒΒΑΔΙΑΣ Σ. ΝΑΜΙΑΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ», γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1993. Πραγματοποίησε τις σπουδές του στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνέχεια εκπόνησε τη διατριβή του στο Ποινικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Βόννης στην Γερμανία.

Ο Βασίλειος Πετρόπουλος γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών από το 2003. Πραγματοποίησε τις σπουδές του στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνεχεία εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο Ποινικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου στην Γερμανία και στο Ποινικό Δίκαιο της Κεφαλαιαγοράς στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης στην Ελβετία.

Η Αγγελική Ασπρογέρακα Γρίβα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1996. Πραγματοποίησε τις σπουδές τις στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνεχεία έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον Ποινικό Τομέα του Τμήματος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Η Αγγελική Μεντζελοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2007. Πραγματοποίησε τις σπουδές της στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο Aix Marseille III της Γαλλίας.  

Η Ελένη Τσάκαλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2010. Πραγματοποίησε τις σπουδές της στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνεχεία έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον Ποινικό Τομέα του Τμήματος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

 Copyright © 2014. All Rights Reserved. Designed by ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ